Direcció musical: Nerea de Miguel

Nascuda a Salamanca, inicia els seus estudis musicals en l’especialitat de violoncel al Conservatorio Profesional de Música de Salamanca. L’any 1998 es trasllada a Barcelona on més tard obtindrà els Títols Superiors de Violoncel i Música de Cambra. Aquell mateix any comença els seus estudis professionals de cant amb la soprano Carmen Bustamante al Conservatori Superior de Música del Liceu, on es gradua uns anys després. Ha rebut classes de Maria Dolors Aldea, Francisco Lázaro, Cindee Sanners i Marta Mathéu.

Com a solista ha interpretat entre d’altres Missa Brevis de Haydn, Stabat Mater de Pergolesi, Gloria d’A. Vivaldi, Vesperae Solennes de Confessore i Requiem de W.A. Mozart i Israel a Egipte de G.F.Händel. També ha intervingut com a actriu-cantant en diversos espectacles de teatre musical amb companyies com Dagoll Dagom o Dei Furbi.

Col·labora regularment amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. És coordinadora de l’Escola Coral d’Assistència Sanitària (SCIAS) i directora de les corals vinculades al projecte Coral Atzavara i Coral Heura, així com a directora de les corals infantils i juvenil del mateix centre. Actualment també és directora de l’Orfeó de Les Corts.