Confesso que he Viscut, concert espectacle estrenat  el 7 de gener de 2024, al tradicional Concert d’Any Nou, amb que el barri de Les corts conclou els actes de Nadal

 

I ara què? La humanitat s’ha preguntat durant segles què passa després de la mort. És un final? És un principi d’una altra cosa? Molts filòsofs, escriptors, pintors i músics han plasmat en la seva obra aquesta inquietud.

Però què en pensa la persona que ja ha mort? Quines preguntes es fa? Què veu? Què sent?

Espectacle en clau d’humor de creació pròpia i de diferents autors que flueix entre la música coral i la representació teatral. Els personatges arriben a una “sala d’espera” després de la seva mort i guiats per la música, els cants i uns “orientadors espirituals”, es faran tot tipus de preguntes, però sobretot, reflexionaran sobre el sentit que ha tingut la seva vida.

Producció, coordinació i direcció: Nerea de Miguel

Guió:Xavier Bertran i Nerea de Miguel

Cor: Orfeó de Les Corts

Pianista: Paul Perera

Actor: Toni Viñals