Reserva prèvia Concert de Festa Major 2021

Benvolguts amics,

Enguany ens fa més il·lusió que mai retrobar-nos amb vosaltres per al primer concert presencial que farà l’Orfeó de Les Corts després d’un any i mig de pandèmia per COVID-19.

Com ja us podeu imaginar, però, aquest retrobament haurà de fer-se seguint les vigents mesures de seguretat per a la salut pública.

Entre aquestes mesures, ens veiem en l’obligació de limitar l’aforament a la Parròquia de Santa Maria del Remei en 200 assistents i, en conseqüència, a controlar-lo.  Per aquest motiu, en aquesta ocasió, es fa imprescindible que aquells que vulgueu assistir al concert hagueu fet una reserva prèvia a través del formulari que trobareu a continuació.

IMPORTANT !!!

  • Les reserves són individuals. Cal que empleneu una reserva per a cada persona que assisteixi al concert. La reserva prèvia NO comporta l’assignació de seient, per bé que es garanteix seient per a tothom. Disculpeu les molèsties.
  • Caldrà reserva per a totes les persones que ocupin un seient. (ex. nens a partir d’uns 3 anys)

CANCEL·LACIONS DE RESERVA: En cas que finalment no pugueu assistir al concert, preguem que cancel·leu les vostres reserves, comunicant-nos els vostres noms al correu electronic cancel.lacio@orfeo-de-les-corts.org.

La reserva de places online ja està tancada per motius organitzatius. En el moment de tancar la reserva online queden disponibles entorn a 50 places.
Els interessats es podran inscriure a l’entrada de l’església fins a esgotar l’aforament disponible.